Origen i Certificació

Origen dels nostres Aliments

Principalment, l’abastiment de productes que us oferirem proveirà del nostre camp,  a Molins de Rei.

De la mateixa manera, per tal de poder oferir-vos varietat en l’assortiment de productes, trobareu a la llista productes d’altres pagesos que, com nosaltres, entenen la relació amb el camp i la terra sota els criteris de l’agroecologia.

Ens comprometem a oferir-vos productes que tinguin el seu origen el més a prop possible, i que tinguin la mateixa qualitat.

Certificació

Aquestes són les certificacions que atorguen als nostres productes la qualitat d’aliments frescos, de proximitat i ecològics; trets que els diferencien dels productes convencionals.

ADV del Baix Llobregat ( Agrupació de Defensa Vegetal )

L’ADV de Fruita del Baix Llobregat està formada per 60 socis. Els 60 socis som pagesos i pageses, bàsicament, del Baix Llobregat, tot i que hi ha algun soci de l’Anoia, Vallès Occidental i de l’Alt Penedès.

Des de l’ADV es contribueix a assessorar els pagesos gràcies a 3 tècnics agraris que fan un seguiment continuu dels nostres cultius. D’aquesta manera es controla la sanitat vegetal i es garanteix, a través de posar en comú les experiències dels diversos productors, la qualitat dels aliments que es produeixen des de la comarca.

Consell català de la Producció Agrària Ecològica    

La certificació ecològica garanteix que els productes han estat produïts o elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

 

Producte Fresc del Baix Llobregat

La marca Producte FRESC distingeix el productes frescos i d’alta selecció i qualitat que es cultiven dins el Parc Agrari. El segell distintiu només s’autoritza als pagesos que adquireixen els compromisos establerts a la Carta del Producte FRESC.

Amb aquest distintiu de qualitat, el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat pretén recollir la tradició pagesa de la comarca i recuperar la memòria històrica alimentària.

 

IGP Carxofa del Prat

Distintiu europeu de qualitat d’Indicació Geogràfica Protegida.

El tipus de terreny del Delta del Llobregat, profund i fèrtil; el clima ben temperat per la protecció de les muntanyes i l’acció marina de la Mediterrània fan que la carxofa sigui aquí més dolça i tendra.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s