Tipus de Cistella Ecològica

Can Fisas us oferim dues modalitats de cistella ecològica per tal d’adaptar-nos a les necessitats de cada unitat / família de consum.

1. CISTELLA DE COMPROMÍS (TANCADA)

  • Què és una cistella de compromís o cistella tancada?

En aquesta modalitat de cistella els consumidors no trien els productes a partir d’una llista ( tot i que la cistella es pot ampliar ).

En la cistella tancada nosaltres mateixos triarem una selecció dels fruits que el nostre camp produeixi aquella setmana i que us trobareu ja feta.

  • Podeu triar entre 2 mides de cistella tancada:

Cistella petita

Cistella gran ( familiar )

En cas que hi hagi alguna incidència amb els productes o algun canvi en el funcionament de les comandes, us n’informarem de seguida perquè n’estigueu al corrent.

  •  Avantatges de la cistella de compromís o tancada

La cistella de compromís és una modalitat de cistella tancada que permet als productors-pagesos fer una planificació dels cultius d’una manera regular i organitzada, pensada perquè el camp produeixi només els fruits que necessitem consumir i no pas convertir la terra en una gran extensió de monocultius per vendre’ls de forma massiva al lliure mercat.

Per a nosaltres, com a pagesos que treballem el camp respectant el ritme natural que segueix la terra i renunciant a forçar els cicles productius amb mètodes artificials, és molt important que s’estableixi una relació de compromís amb vosaltres, els consumidors i això és el que permet aquesta modalitat de cistella.

D’altra banda, la cistella tancada us permetrà enriquir la varietat de la vostra dieta, i conèixer varietats autòctones i antigues que actualment no es consumeixen i que s’estan tornant a recuperar gràcies a l’esforç de la pagesia.

  • Ampliació de la cistella: Entenem que en funció de les vostres necessitats setmanals vulgueu ampliar la cistella amb altres productes que no hi siguin inclosos o bé amb més quantitat de la que us oferim.

 

2. CISTELLA OBERTA

En aquesta modalitat de cistella els cistellaires triareu vosaltres mateixos els productes que us oferirem setmanalment. Rebreu cada setmana una llista dels nostres productes i caldrà que hi feu constar la quantitat que voleu.

ALTRES PRODUCTES

Tant si heu escollit la cistella de compromís/tancada o bé la cistella oberta, podreu disposar també cada setmana d’una llista d’altres productes, que podrà incloure llegums, productes elaborats, etc.

PRODUCTE D’EXCEPCIÓ

En cas que n’hi hagi algun que no us agradi, us produeixi al·lèrgia, o per qualsevol altre motiu, feu-nos-ho saber i intentarem canviar-lo per un altre.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s