Cistella de la Setmana

Per fer la vostra comanda només heu d’enviar-nos un correu-e a canfisas@gmail.com i us enviarem la llista de productes setmanals amb els preus.

Setmana 16:  2 i 3 de maig

NOVETATS de la setmana

Enciam Lollo Rosa: Es tracta d’un enciam arrissat, de color vermellós i sabor amarg. Hortalissa formada per fulles, generalment verdes i/o vermelles, de diferents formes i mides, segons la varietat.

Raves: Tornen els raves! Aquest cop de la masia de Can Vilagut, a la falda de Collserola.

OFERTES de la setmana

Carxofes: la primavera és temps de carxofa a les terres fèrtils del Delta del Llobregat. Recordeu que la carxofa de la nostra zona  gaudeix de la certificació d’IGP ( Identificació Geogràfica Protegida – carxofa del Prat). Des de Can Fisas us recomanem el consum d’aquest magnífic producte local.

Continuem mantenint també les ofertes de la setmana passada, disfruteu-les!

Productes que ja no tenim

Rúcula: Tornarem a tenir-ne d’aquí 2 setmanes, més o menys, quan neixin les noves que hem plantat.

Mizuna: Els manats que us oferim a partir d’ara seran només de Mostassa. La combinació de Mostassa amb els diferents enciams és una bona aposta a taula com a entrant en forma d’amanides variades!

Enciam Escaroler: ara que s’ha acabat l’escaroler, us animem que tasteu la nova varietat d’enciam que us oferim aquesta setmana, el lollo rosa recorda l’enciam enciam escaroler per la seva forma.

Pastanaga: s’han acabat les pastanagues del productor de l’Empordà. Preferim no oferir-vos-en aquesta setmana i  buscar un altre productor proper que comprar a l’engròs de les que vénen de lluny.

Consulteu les modalitats de CISTELLA que us oferim:

CISTELLA OBERTA

CISTELLA TANCADA PETITA: 18 €

CISTELLA TANCADA FAMILIAR: 25 €

—————————————-

Setmana 15:  25 i 26 d’abril

OFERTES de la setmana

Espinacs: ara estan en el seu millor moment. Els podeu disfrutar a l’amanida, saltejats amb uns porros i gírgoles, a la catalana ( amb panses i pinyons ), una truita, estofats amb cigrons, canelons o croquetes…

Faves: aquest any van tard per les gelades. Us animem que les tasteu, estan de vici. Les podeu fer a la catalana, ofegadetes, amb un remenat, a l’amanida, amb pernil d’ànec i vi blanc…

Api: té moltes propietats, entre elles que és un molt bon diurètic.

Tomàquet en conserva: està fet de dues varietats ( cor de bou i bodar) de tomàquets collits al seu punt òptim de maduració.
El podeu prendre cru i sofregit, nosaltres fem uns macarros com els de la iaia, jeje. I els amants del cocktail, proveu de fer un bloody-mary eco amb el branquilló d’api corresponent.

Us animem a fer unes megaamanides variades, ara és el temps de disfrutar-les i les podeu amanir amb una vinagreta de taronja, per exemple.Novetats:

Novetats
Enciam Fulla de roure vermell

Productes que ja no tenim

Alls secs: esperarem que vinguin els nous d’aquest any.

Herbes del caldo: com que ja no tenim naps i atesa la poca demanda que hi ha en general, hem decidit no fer-ne.

Naps: no en trobem que estiguin en les millors condicions.

Patata red pontiac: Ja estan naixent les que hem plantat.

———-

Ah, i si no teniu plans per a demà, apunteu-vos a la mobilització contra el megaprojecte urbanístic que si es duu a terme acabarà amb gairebé tot el Parc Agrari de la zona sud del Baix Llobregat: el complex de Casino que s’hi vol construir: l’Eurovegas.

Aquest cap de setmana, els PAGESOS i la societat en general ATUREM L’EUROVEGAS!

Disfruteu del cap de setmana i bon Sant Jordi!!!
Si no plou per Sant Jordi, tururut ordi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s