La nostra filosofia

A Can Fisas apostem per una agricultura pagesa, socialment igualitària i ecològicament sana.

–       Produïm ecològicament, és a dir, d’una manera més respectuosa amb el medi i la salut de les persones.

–       Fem agricultura de proximitat. Cultivar i consumir local és una alternativa a la producció i distribució a gran escala.

–       Oferim productes frescos i de qualitat que ens permeten gaudir dels gustos i de les olors perquè el temps transcorregut del camp al plat és mínim.

–       Tenim un tracte directe amb els consumidors i consumidores, i aquests coneixen l’origen del que mengen i saben com s’ha produït.

La nostra manera d’entendre l’agricultura ecològica de proximitat permet establir una relació directa entre nosaltres, els productors, i vosaltres, els consumidors. Això ens permet tenir un contacte setmanal amb els cistellaires i crear una relació propera, per tal de comunicar-nos en quin estat es troba el camp i les collites de manera regular, quines noves necessitats s’estan generant, quins canvis es poden promoure per millorar el nostre projecte…

No dubteu a fer-nos saber tot allò que vulgueu, ja que per nosaltres és molt important la vostra opinió i les vostres aportacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s