Recepta! COCARROIS, pastissets típics mallorquins

La Maribel ens delita de nou amb una altra de les seves boníssimes receptes; aquest cop provarem de fer uns pastissets típics de Mallorca, els COCARROIS.

“Quan vaig veure el bé de déu de verduretes fresques i precioses que tenia a la meva cistella aquesta setmana vaig pensar que havia de fer alguna cosa exquisida, així que vaig agafar els espinacs, les bledes i les cebes tendres i vaig fer uns pastissets típics de Mallorca que es diuen COCARROIS.”

Es fa una massa amb llevat, aigua, sal, oli, llard i farina (25 gr de llevat de forner, dues tasses -de les de te- d’aigua i una tassa d’oli, uns 100gr de llard, un pessic de sal, i la farina que accepti, que serà tres quarts o un quilo, i s’amassa enèrgicament fins que quedi ben llisa i no s’enganxi). Es deixa llevar la massa una estona tapada amb un drap, en un lloc càlid on no toqui l’aire.

Es tallen les fulles dels espinacs i les bledes en juliana i les cebes tendres a trocets petits i s’amaneixen amb oli d’oliva, sal i julivert, el pebre negre és opcional. També hi posarem panses.

Es fan unes bases rodones amb la massa, que no siguin gaire primes, i s’omplen amb el farcit de verdures.

Es couen al forn a 200º durant uns 20-25 minuts.

I a punt per menjar, tant freds com calents.

mmm, boníssims!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Receptari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s